Komafőzdénk, a Terhes és Czine pálinkafőzde 2010-ben töltötte meg főzőüstjeit először Algyőn.

A 150 nm-es épületben (pálinka)baráti vállalkozásként beindított korszerű üzem megfelel minden hatósági és Uniós követelménynek, főzőnkben működtetjük a HACCP (Élelmiszerbiztonsági) rendszert. A pálinkafőzde jelenlegi profilja a pálinka bérfőzés, amelyet igényes, tiszta és kulturált környezetben, korszerű és minden igényt kielégítő berendezésekkel végzünk. Kialakításkor a magas színvonalú berendezések, technológiai megoldások mellett elsődleges célunk volt a bérfőzető kényelmének biztosítása is.Társaságcélkitűzése a „MINŐSÉGI PÁLINKA” népszerűsítése, és hírnevének fenntartása. E nemes cél érdekében nagy tapasztalattal rendelkező pálinkafőző mestereink szakmai segítséget nyújtanak a bérfőzetők számára, hogy a hozzánk érkező alapanyag minősége és a korszerű főzde ötvözésével igazi nemes nedű készüljön, amelyet büszkén mutogathat tulajdonosa baráti körében. Társaságunk jövőbeli célja a kereskedelmi főzés, a saját névjeggyel ellátott pálinka palackozása.